Η Ρένα Μόρφη στον «Σταυρό του Νότου» για πέντε εμφανίσεις

 


Η Ρένα Μόρφη ετοίμασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Η Ρένα Μόρφη, η ερμηνεύτρια με τα χίλια πρόσωπα, έρχεται στον «Σταυρό του Νότου» για πέντε εμφανίσεις.

Το «Όταν Σου Χορεύω» με τα εκατομμύρια views την έκανε γνωστή με δύο ονόματα: Σούλη Ανατολή και Ρένα Μόρφη. Νέα ερμηνεύτρια, δύο ονόματα, πρώτο βήμα σε παράλληλη δράση με τους Imam Baildi.

Η Σούλη Ανατολή ήταν μια περσόνα προφανώς. Όμως η Ρένα Μόρφη, με τη βελούδινη φωνή και την τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα – παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας Μόρφη και το τελευταίο άλμπουμ της «Σάμπα Τσικίτα», σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Για ακόμα μια φορά στον «Σταυρό του Νότου», σε έναν χώρο που της ταιριάζει και του ταιριάζει, ετοίμασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει από όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, την ευαισθησία της αλλά και την καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Μαζί της οι σταθεροί συνεργάτες της μουσικοί: Ο Λάμπης Kουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μπαλογιάννης στην κλασική κιθάρα, ο Χρήστος Σκόνδρας στο μπουζούκι, ο Βαγγέλης Στεφανόπουλος στα πλήκτρα, ο Carlos Menendez, ο Άγγελος Πολυχρόνου στα κρουστά και ο Σπύρος Λιγκώνης στα τύμπανα.

Στον ήχο ο Ηλίας Καρούμπαλης.

Σχεδιασμός και χειρισμός φώτων: Μανώλης Μπράτσης​​​​​.

Η Ρένα Μορφή δίνει ραντεβού στον «Σταύρο του Νότου» για πέντε εμφανίσεις τις Παρασκευές: 12, 19, 26 Νοεμβρίου και 3, 10 Δεκεμβρίου 2021
Από το Blogger.