Γιώργος Σαμπάνης: Η νέα ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεών του στο «Έναστρον»

 


Ο Γιώργος Σαμπάνης ανάρρωσε από τον κορονοϊό και μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη των εμφανίσεών του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεών του στο «Έναστρον».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι πλέον υγιής μετά τη νόσησή του από COVID-19 και έχει επιστρέψει κανονικά στις απαιτητικές πρόβες του για την ολοκλήρωση μιας νέας φαντασμαγορικής παραγωγής που ετοιμάζει για τους θαυμαστές.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μπαίνει λοιπόν στην τελική ευθεία για ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πλήρως ανακαινισμένο «Έναστρον» την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

Απόλυτα ανανεωμένο, με μία νέα club αισθητική, το «Έναστρον» παρουσιάζει την πιο ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης με τον Γιώργο Σαμπάνη και τις τεράστιες επιτυχίες του, την pop star Josephine και τον κορυφαίο ραπερ SNIK.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών στην ελληνική δισκογραφία και με ένα σερί προσωπικών επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, έρχεται στη σκηνή του «Έναστρον» για να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην νυχτερινή Αθήνα.

Οι τελευταίες επιτυχίες του, «Άγρια Θάλασσα», «Αυτό Που Αγαπάς», «Τίποτα», «Κάτι Σαν Αστέρι» θα παρουσιαστούν πρώτη φορά live στο κοινό της Αθήνας μαζί με όλες τις παλιότερες επιτυχίες του, αλλά και τα τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας.

Η Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, θα μας παρασύρει σ’ ένα μοναδικό πάρτι, με τα super hits της, όπως τα «Μάγια», «Τι», «Δεν Έχω Σήμα», «Παλιόπαιδο» και το ολοκαίνουργιο «Τα Καλύτερα Παιδιά», τις μοναδικές ερμηνείες της και την δυναμική της ενέργεια, σε ένα show που θα συζητηθεί.

O SNIK, ο κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας με τα δεκάδες εκατομμύρια streams και views θα ξεδιπλώσει στη σκηνή του «Έναστρον» σε ένα special live act performance τις αβίαστες ρίμες των τεράστιων επιτυχιών του που έγιναν trend όπως τα «Millionaire», «Señorita», «Colpo Grosso», «Big Man», «Diamanti» και η λίστα με τις επιτυχίες συνεχίζεται.


Από το Blogger.