«Πόνος Κρυφός»: Η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει το νέο τραγούδι της στο ColorsXStudios

 


Το «Πόνος Κρυφός» θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι που θα κυκλοφορήσει το 2022.

Η Μαρίνα Σάττι, η πιο ανατρεπτική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, επανέρχεται με ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Πόνος Κρυφός».

Εν μέσω της ευρωπαϊκής περιοδείας της μεταξύ Γαλλίας, Ισπανίας, Ελβετίας και Νορβηγίας, όπου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, καθώς μέχρι το τέλος του 2021 ακολουθούν άλλες επτά συναυλίες σε αυτές τις χώρες, έκανε μία στάση στο Βερολίνο όπου βρίσκεται το ColorsXStudio.

Σε αυτό το στούντιο γύρισε το μουσικό βίντεο για το καινούργιο τραγούδι της. Το «Πόνος Κρυφός» είναι το πρώτο ελληνόφωνο τραγούδι που ακούγεται στην ιστορία του «Colors».

Το «Colors» είναι ένα μουσικό κανάλι στο YouTube με έδρα το Βερολίνο. Ξεκίνησε το 2016 ως ιδέα των Phillip Starcke και Felix Glasmeyer. Έχει φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Billie Eilish, Doja Cat, Jorja Smith και πολλούς ακόμα σημαντικούς καλλιτέχνες.

Το περιεχόμενο του καναλιού δεν καθορίζεται από ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, γι’ αυτό το σύνθημά τους είναι: «All colors, no genres». Αυτή τη στιγμή θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό trend.

Η Μαρίνα Σάττι, μπροστά σε ένα μονόχρωμο φόντο και ένα μικρόφωνο που κρέμεται από την οροφή, χωρίς effects, χωρίς σκηνικά, ερμηνεύει το «Πόνος Κρυφός» και γεμίζει το χώρο με την ψυχή και την υπέροχη φωνή της, αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος τη γλώσσα που τραγουδάς, όταν μπορείς να τον ταξιδέψεις με το συναίσθημα και το ταλέντο σου.

Τη μουσική του «Πόνος Κρυφός» υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, APON και OGE, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Μάρκο Κούμαρη.

Η Μαρίνα Σάττι, η οποία συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία της με κλεισμένες εμφανίσεις σε φεστιβάλ μέχρι και τον Μάϊο του 2022, εμφανίστηκε τον Αύγουστο σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα της Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια «Equal» του Spotify για την ισότητα των φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Επίσης, η Μαρίνα Σάττι και οι Fonés έγιναν το πρώτο ελληνικό σχήμα που εμφανίστηκε στο μουσικό δίκτυο KEXP, ενώ μια ημέρα αργότερα, ξεσήκωσαν το κοινό στο «Trans Musicales Festival», το φεστιβάλ που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής.

Το «Πόνος Κρυφός» θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022 από τη Walnut Entertainment.
Από το Blogger.