Γιώργος Σαμπάνης, Josephine και SNIK ξεκινούν εμφανίσεις στο «Έναστρον»

 


Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει στο «Έναστρον» μαζί με την Josephine και τον SNIK.

Το «Έναστρον», ένας από τους πιο iconic χώρους διασκέδασης στην Αθήνα ανοίγει τις πόρτες του ξανά στις 19 Νοεμβρίου.

Απόλυτα ανανεωμένο, με μία νέα club αισθητική, το «Έναστρον» μας παρουσιάζει την πιο ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης με τον Γιώργο Σαμπάνη και τις τεράστιες επιτυχίες του, την pop star Josephine και τον No. 1 ραπερ SNIK.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών στην ελληνική δισκογραφία και με ένα σερί προσωπικών επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, έρχεται στη σκηνή του «Έναστρον» για να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην νυχτερινή Αθήνα.

Οι τελευταίες επιτυχίες του, «Άγρια Θάλασσα», «Αυτό Που Αγαπάς», «Τίποτα», «Κάτι Σαν Αστέρι» θα παρουσιαστούν πρώτη φορά live στο κοινό της Αθήνας μαζί με όλες τις παλιότερες επιτυχίες του, αλλά και τα τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας.

Η Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, θα μας παρασύρει σ’ ένα μοναδικό πάρτι, με τα super hits της, όπως τα «Μάγια», «Τι», «Δεν Έχω Σήμα», «Παλιόπαιδο» και το ολοκαίνουργιο «Τα Καλύτερα Παιδιά», τις μοναδικές ερμηνείες της και την δυναμική της ενέργεια, σε ένα show που θα συζητηθεί.

O SNIK, ο κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας με τα δεκάδες εκατομμύρια streams και views θα ξεδιπλώσει στη σκηνή του «Έναστρον» σε ένα special live act performance τις αβίαστες ρίμες των τεράστιων επιτυχιών του που έγιναν trend όπως τα «Millionaire», «Señorita», «Colpo Grosso», «Big Man», «Diamanti» και η λίστα με τις επιτυχίες συνεχίζεται.

Αυτό το χειμώνα στο «Έναστρον», θα το «ζήσουμε δυνατά και αλλιώς».

Από το Blogger.