Ο Γιώργος Νταλάρας επιστρέφει στο «Σπίτι με το Mega»

 


Ο Γιώργος Νταλάρας ξεφυλλίζει το άλμπουμ της πορείας του στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 22:00 το «Σπίτι με το Mega» υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής με τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, μυθικές συνεργασίες και διεθνή παρουσία, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του Mega ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με ανεπανάληπτες επιτυχίες.

Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Νταλάρας ξεφυλλίζει το άλμπουμ της πορείας του, που μετράει πάνω από πενήντα χρόνια.

Με την απαράμιλλη ερμηνευτική και μουσική δεξιοτεχνία παρουσιάζει τραγούδια – σταθμούς, όπως τα «Ένας Κόμπος Η Καρδιά Μου», «Κλειδαριές», «Ο Ουρανός Φεύγει Βαρύς», «Καράβια Στη Στεριά», «Μια Βραδιά Στο Λεβερκούζεν» και «Τα Βεγγαλικά Σου Μάτια».

Μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Χρήστο Μάστορα, τη Μαρίζα Ρίζου, τον Μπάμπη Στόκα και την Ασπασία Στρατηγού, ο Γιώργος Νταλάρας θα μας χαρίσει μία μουσική συνάντηση γεμάτη συναισθήματα, μοναδικά τραγούδια και υπέροχες μουσικές ιστορίες.

Στη βραδιά συμμετέχει και ο Χρήστος Καλιοντζίδης.

Αυτή είναι η δεύτερη συνολικά εμφάνιση του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega». Τον Μάιο του 2020 παρουσίασε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα στα μεγάλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη. Ένα απόσπασμα της εκπομπής προβλήθηκε ξανά  τον Σεπτέμβριο μετά τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο σπουδαίος Γιώργος Νταλάρας έρχεται το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το Mega» σε μία αξέχαστη βραδιά με τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.
Από το Blogger.