Νίκος Βέρτης: Το «Σ’ Αγαπάω» στο No. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για τρεις συνεχόμενους μήνες

 


Ο Νίκος Βέρτης άφησε για ακόμα μία φορά τη σημάδι του στα ελληνικά ραδιόφωνα και στις προτιμήσεις του κοινού.

Ο Νίκος Βέρτης, ο πιο επιτυχημένος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, βρίσκεται στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για τρεις συνεχόμενους μήνες με την απόλυτη επιτυχία «Σ’ Αγαπάω».

Από το πρώτο άκουσμα, όλοι ήταν σίγουροι για την πορεία του τραγουδιού.

Το «Σ’ Αγαπάω», σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης, ανέβηκε για πρώτη φορά στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart της Media Inspector την 33η εβδομάδα του 2021 μετά από επτά εβδομάδες παρουσίας στην κατάταξη και έχει συμπληρώσει ήδη δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδας στην κορυφή, σύμφωνα με το chart της 44ης εβδομάδας του 2021.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη σπάει τα κοντέρ και στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του, στις αρχές Ιουλίου, το «Σ’ Αγαπάω» έχει συγκεντρώσει πάνω από 18,6 εκατομμύρια views στο YouTube και αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το «Σ’ Αγαπάω» ένα τραγούδι – πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει, είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία της φετινής χρονιάς.

«Γιατί εγώ έχω μονάχα εσένα / Κι αν μ’ αγαπάς να μην ακούς κανέναν / Άκου καλά και βάλτο στο μυαλό σου / Είμαι παρόν κι όχι το παρελθόν σου…»

Το «Σ’ Αγαπάω» κυκλοφορεί από τη Theama και τη Heaven Music.




Από το Blogger.