Τάμτα: Η νέα πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify για τη γυναικεία ενδυνάμωση

 


«Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο προωθώντας την ισότητα για τις γυναίκες καλλιτέχνιδες», δηλώνει η Τάμτα.

Άλλη μία διεθνής διάκριση για την Τάμτα, λίγες ημέρες πριν τη δισκογραφική επάνοδό της.

Κάθε μήνα το Spotify, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής παγκοσμίως, επιλέγει μια Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην παγκόσμια καμπάνια «EQUAL» μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Η καμπάνια έχει ως σκοπό να ενισχύσει τη φωνή των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία.

Για τον μήνα Νοέμβριο επιλέχθηκε η πάντα πρωτοπόρος και opinion leader Τάμτα, μια γυναίκα η οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα τόσο στο ελληνικό πεντάγραμμο μέσα από τα τραγούδια της, όσο και στον τομέα της γυναικείας ενδυνάμωσης μέσα από την ίδια την πορεία της ζωής της.

Για το λόγο αυτό, η Τάμτα εμφανίζεται στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist  «EQUAL Greece», στην οποία συναντάμε το αγγλόφωνο single της «Hold On». Το ίδιο τραγούδι συμπεριλαμβάνεται και στη διεθνή λίστα «EQUAL Global» που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και με τιμά που επιλέχθηκα ως η Ελληνίδα πρέσβειρα της καμπάνιας “EQUAL” στο Spotify για τον Νοέμβριο!», έγραψε η Τάμτα, στα αγγλικά, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το Spotify έχει ως στόχο να βελτιώσει τη θέση των γυναικών και να ενισχύσει τις φωνές μας στη μουσική βιομηχανία. Ας διαδώσουμε το μήνυμα μέσω αυτής της μοναδικής καμπάνιας! Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο προωθώντας την ισότητα για τις γυναίκες καλλιτέχνιδες», πρόσθεσε.

Τις επόμενες εβδομάδες, μάλιστα, πρόκειται να απολαύσουμε από την Τάμτα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια, ένα αγγλόφωνο και ένα ελληνόφωνο single. Δύο φρέσκιες και ανατρεπτικές προτάσεις που θα κυκλοφορήσουν από τη Minos EMI, a Universal Music Company και αναμένεται να συζητηθούν.



Από το Blogger.