Γλυκερία, Μελίνα Κανά και Φωτεινή Βελεσιώτου στήνουν γιορτή στην «Ακτή Πειραιώς»

 


«Στην “Ακτή” στήνουμε γιορτή».

Η Γλυκερία, η Μελίνα Κανά και η Φωτεινή Βελεσιώτου ενώνουν τις φωνές τους και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από την καθεμία ξεχωριστά και στήνουν μια μεγάλη γιορτή στην «Ακτή Πειραιώς».

Από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, η σκηνή της «Ακτής Πειραιώς» θα πλημμυρίσει από μελωδίες, λόγια και φως και από το ιδιαίτερο ηχόχρωμα των τριών σπουδαίων ερμηνευτριών, που θα ξεκλειδώσουν τα πιο βαθιά μας συναισθήματα και θα μας οδηγήσουν σε μια γιορτή που θα τη ζήσουμε ξανά όλοι μαζί.

Η Γλυκερία, με μια τεράστια και αξιοσημείωτη πορεία εντός και εκτός των συνόρων, η πιο γνήσια λαϊκή φωνή της γενιάς της που έχει σφραγίσει με τις ερμηνείες της για παραπάνω από τέσσερις δεκαετίες πολλά και απαιτητικά είδη τραγουδιού, ενθουσιάζει πάντα το κοινό της προσφέροντας του αυθεντική ψυχαγωγία.

Η Μελίνα Κανά, έχοντας σίγουρα αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι και στις ψυχές μας, καταφέρνει κάθε φορά με τις δυναμικές αλλά και ταυτόχρονα τρυφερές ερμηνείες της επί σκηνής να μας μεταδώσει το πάθος και την αλήθεια όλων όσων τραγουδάει.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με την ξεχωριστή φωνή της, πάντα μας συγκινεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο και μας κάνει κοινωνούς της αλήθειας της με την αμεσότητά της στην ερμηνεία και την έκφραση. Αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνιδας που φέρνει το παλιό καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι κοντά στο σήμερα, ερμηνεύοντας ταυτόχρονα τραγούδια νεότερων δημιουργών.

Η Γλυκερία, η Μελίνα Κανά και η Φωτεινή Βελεσιώτου «στην “Ακτή” στήνουμε γιορτή» και σας περιμένουν όλους, μαζί να βρείτε ουρανό φορώντας τα μεταξωτά και να ταξιδέψετε χωρίς διόδια.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Ρόκας (μπουζούκι), Ντάσο Κούρτι (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (φλάουτο, κλαρίνο, σαξόφωνο), Κωνσταντίνος Φωτιάδης (κιθάρα), Πόλυς Πελέλης (μπάσο), Γιάννης Ψάλτης (τύμπανα), Πέτρος Πελέλης (κρουστά), Δημήτρης Καπηλίδης (πιάνο).

Μουσική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

Επιμέλεια / Σχεδιασμός ήχου: Νίκος Ρούντος

Οργάνωση παραγωγής: Cricos, Novel Vox, ImaginArt

Από το Blogger.