«Το Σημάδι Του Θεού»: Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι για τη σειρά «Η Γη Της Ελιάς»

 


Ο Κώστας Μακεδόνας απογειώνει το αποτέλεσμα με το βαθύ και ρωμαλέο συναίσθημά του.

Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι για τις ανάγκες της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Η Γη Της Ελιάς» του Mega.

«Το Σημάδι Του Θεού» έρχεται μετά το τραγούδι «Τα Ύστερα Του Κόσμου», το εξαιρετικό ζεϊμπέκικο που έχει ερμηνεύσει η Ασπασία Στρατηγού και έχει μπει ήδη στις καρδιές μας.

Το τραγούδι «Τα Ύστερα Του Κόσμου» σηματοδότησε την επιστροφή Της Ελένης Ζιώγα στη δισκογραφία, εγκαινιάζοντας παράλληλα τη συνεργασία της με τον χαρισματικό συνθέτη και τροβαδούρο Χρίστο Στυλιανού, η οποία συνεχίζεται τώρα με «Το Σημάδι Του Θεού».

Το συγκλονιστικό και ατμοσφαιρικό αυτό τραγούδι, που υπογράφουν οι δύο δημιουργοί συνεχίζοντας έτσι την κοινή τους διαδρομή, ερμηνεύει με συγκινητικό τρόπo ο Κώστας Μακεδόνας.

Με τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα της φωνής του, το μοναδικό του μέταλλο και το βαθύ του και ρωμαλέο συναίσθημα απογειώνει κυριολεκτικά το αποτέλεσμα.

«Έρωτα, ξανά με βρήκες / Μια ζωή να σώσεις ήρθες / Μια ψυχή καταδικασμένη / Σε θανάτου ποινή / Έρωτα, Θεού σημάδι / Που ζωή ξυπνάς στον Άδη / Όλα εσύ, στο τίποτά μου / Στο μηδέν, μόνη πίστη μου εσύ», τραγουδά ο Κώστας Μακεδόνας.

Το τραγούδι ακούστηκε πρώτη φορά στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Η Γη Της Ελιάς» του Mega, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού.

«Το Σημάδι Του Θεού» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.
Από το Blogger.