Ο Χρήστος Μάστορας κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Αν»

 


Το επόμενο προσωπικό βήμα του Χρήστου Μάστορα στη δισκογραφία είναι μία τρυφερή μπαλάντα.

Ο Χρήστος Μάστορας παρουσιάζει ακόμα μία σόλο κυκλοφορία με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Αν» που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο πολυτάλαντος frontman του κορυφαίου συγκροτήματος MEΛΙSSES μας βάζει σε αισθαντικά μονοπάτια, ερμηνεύοντας με την εξαιρετική χροιά του μία δυνατή και τρυφερή μπαλάντα, σε μουσική και στίχους των Arcade.

Το «Αν» αναμένεται να συνεχίσει το σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχουν χαρίσει οι MEΛΙSSES και αποτελεί το τρίτο προσωπικό τραγούδι του Χρήστου Μάστορα, μετά το «Δεν Έχω Ιδέα» και το «Ένα Λεπτό» με τον Δημήτρη Μπάση.

Και τα δύο αυτά τραγούδια κυριάρχησαν στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων επί σειρά εβδομάδων και μετρούν δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη MediaInspector, το «Δεν Έχω Ιδέα» ήταν το ελληνικό τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις για το 2019, καταλαμβάνοντας παράλληλα το No. 3 στο μικτό ρεπερτόριο.

Το «Ένα Λεπτό» ήταν το δεύτερο ελληνικό τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις το 2020, με το «Μισή Καρδιά» από τις MEΛΙSSES να βρίσκεται στην πρώτη θέση των ελληνικών τραγουδιών με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις για το προηγούμενο έτος.

Εν τω μεταξύ, οι MEΛΙSSES ετοιμάζονται αυτή την περίοδο να βάλουν για ακόμα μία φορά την υπογραφή τους στις νύχτες της Αθήνας με τις εμφανίσεις τους στο «Βox Athens» που θα ξεκινήσουν στις 17 Δεκεμβρίου.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με τίτλο «Αν» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.Από το Blogger.