«Που Λες»: Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά μία δυναμική μπαλάντα για το μετέπειτα ενός χωρισμού

 


Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τη δισκογραφική συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη.

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της και αγγίζει για ακόμα μία φορά τις πιο ευαίσθητες χορδές των θαυμαστών της.

Το «Που Λες», το οποίο συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο μοναδικής αισθητικής, μας χαρίζει ακόμα μια σπουδαία μουσική στιγμή από τη δισκογραφική σύμπραξή της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη.

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα με την υπογραφή των δύο επιτυχημένων δημιουργών, με τους οποίους η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τη συνεργασία της μετά τις δύο προηγούμενες επιτυχίες, το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» και το «Πέτρα».

Την παραγωγή του «Που Λες» έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Η νέα επιτυχία της Δέσποινας Βανδή έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay μέσα από την πρώτη της μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

Το «Που Λες» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ασπρόμαυρο music video για το μετέπειτα ενός χωρισμού.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο βραβευμένος Κώστας Καρύδας, με τον οποίο η καταξιωμένη τραγουδίστρια συνεργάστηκε και στα music videos των δύο προηγούμενων επιτυχιών της, τα οποία σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube και μετρούν εκατομμύρια views.

«Που λες εδώ όπως τα ξέρεις καλά, φιλιά από όλους έχεις, που λες σου λέω τα τυπικά μου γιατί αν πω τα εσώψυχά μου, θα πω εκείνα που δεν πρέπει, θα πω ο έρωτας δεν φεύγει, θα πω…», τραγουδά η Δέσποινα Βανδή.

Το «Που Λες» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.Από το Blogger.