Γιάννης Πλούταρχος: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον ΣΚΑΪ με τα «καλύτερα παιδιά»

 


Ο Γιάννης Πλούταρχος προσκαλεί αγαπημένους καλλιτέχνες στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» για να υποδεχτούν μαζί μας τη νέα χρονιά.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο ΣΚΑΪ φοράει τα γιορτινά του σε μια μοναδική βραδιά όπου θα υποδεχθούμε το 2022 με τραγούδι. Οικοδεσπότης σε αυτό το ξεχωριστό μουσικό ρεβεγιόν είναι ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος.

Το «Καλύτερο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας που άλλαξε τη νυχτερινή διασκέδαση και καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές, κλείνει φέτος 25 χρόνια καριέρας και προσκαλεί αγαπημένους καλλιτέχνες στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» για να υποδεχτούν μαζί μας τη νέα χρονιά.

Πρόσωπα που ο ίδιος αγαπά αλλά όλοι μας θαυμάζουμε, ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες του και αγαπημένα δικά τους τραγούδια.

Σε αυτή τη μοναδική μουσική σύμπραξη συμμετέχουν ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Στέλιος Διονυσίου,  η Κωνσταντίνα, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Josephine.

Η παραδοσιακή μουσική θα έχει την τιμητική της με μια κορυφαία εκπρόσωπο του είδους, τη Γωγώ Τσαμπά.

Ξεχωριστή κρητική νότα στη βραδιά δίνει ο λυράρης και τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης, ενώ σε ρόλο ερμηνευτή απολαμβάνουμε και τον ηθοποιό Μέμο Μπεγνή.

Στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου θα είναι και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, με την οποία έχει ενώσει τις δυνάμεις του σε μία νέα εκτέλεση της αγαπημένης επιτυχίας του «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2010 και γνωρίζει ξανά επιτυχία στο ραδιοφωνικό airplay.Από το Blogger.