Ο Γιώργος Μαργαρίτης στη μουσική σκηνή «Σφίγγα»

 


Ο Γιώργος Μαργαρίτης γιορτάζει στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» το πηγαίο λαϊκό αίσθημα.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, «της παρέας και του καλού τραγουδιού», μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, αλλά και τις παραμονές Χριστουγέννων (24/12) και Πρωτοχρονιάς (31/12).

Ο πηγαίος ερμηνευτής έρχεται στη μουσική σκηνή της Αθήνας για μια σειρά ξεχωριστών εμφανίσεων πλημμυρισμένες από σπουδαίες στιγμές, συλλεκτικές μουσικές συναντήσεις και με μοναδικούς συνεργάτες.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης με την πολύχρονη και πλούσια διαδρομή του, με το σπουδαίο ρεπερτόριο του, την αλήθεια, τη φλόγα και το κύρος του, έχει το χάρισμα να ενώνει ανθρώπους και καρδιές. Τα προγράμματά του σμίγουν το χθες με το σήμερα του καλού λαϊκού τραγουδιού μας.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έρχεται στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» και μαζί με τα πολύτιμά του, κουβαλάει στις αποσκευές του και δυνατές εκπλήξεις, τραγούδια του νέου δίσκου που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI, a Universal Music Company και μάλιστα σε δική του μουσική.

Στο νέο αυτό ιδιαίτερο δημιουργικό του βήμα συμμετέχουν σε απολαυστικά ντουέτα ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ρένα Μόρφη, ενώ οι στίχοι είναι του Κώστα Μπαλαχούτη.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα είναι μάλιστα καλεσμένος του Γιώργου Μαργαρίτη στην πρώτη εμφάνισή του στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.

Μαζί του επί σκηνής η ταλαντούχα Χριστιάνα Γαλιάτσου, με αξιοπρόσεκτη πορεία και εκλεκτικές συνεργασίες. Και βέβαια μια ορχήστρα αξιόμαχων δεξιοτεχνών μουσικών με προμετωπίδα τον περίφημο μαέστρο Γιώργο Παγιάτη.

Τα Σάββατα από 11 Δεκεμβρίου καθώς και τις παραμονές 24 και 31 Δεκεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η μουσική σκηνή «Σφίγγα» γιορτάζει το πηγαίο λαϊκό αίσθημα με οικοδεσπότη «τον Γιώργο της παρέας».

Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Τσουπάκης (τύμπανα), Κώστας Πέτας (κοντραμπάσο), Χρήστος Περτσινίδης (κιθάρες), Δημήτρης Σαββαΐδης (μπουζούκι) και Γιώργος Παγιάτης (μουσική επιμέλεια, πιάνο).

«Αυτές οι βραδιές είναι αφιερωμένες σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους μου, που με αγκάλιασαν και με αγκαλιάζουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν ο Μαργαρίτης», σχολιάζει ο ίδιος ερμηνευτής.

Μουσική σκηνή «Σφίγγα»

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Ώρα προσέλευσης: 21:30

Ώρα έναρξης: 22:30

Για τη διεξαγωγή των παραστάσεων εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από τον Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.


Από το Blogger.