Ο Γιώργος Νταλάρας υποδέχεται τον Μίλτο Πασχαλίδη στο «Christmas Theater»

 


Ο Γιώργος Νταλάρας συνεχίζει τις συναυλίες του στο «Christmas Theater» με «Ωραία Παρέα» τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής, ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στο «Christmas Theater» για μια σειρά συναυλιών με ωραίες παρέες και ανεξάντλητες ιδέες.

Προσκαλεί φίλους από τον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τους οποίους συναντιέται εντός και εκτός σκηνής. Είναι οι ταλαντούχοι τραγουδοποιοί, ερμηνευτές, μουσικοί που αγαπάει και θαυμάζει και του αρέσει να τραγουδάει παρέα.

Μαζί τους και με οδηγό τραγούδια, γνωστά και ανείπωτα, ο Γιώργος Νταλάρας επιδιώκει να μεταμορφώσει το κοινό της κάθε βραδιάς στο «Christmas Theater», σε μια ωραία παρέα.

Είναι ωραία να είμαστε παρέα.

Γιατί «οι παρέες γράφουν ιστορία». Γιατί όταν μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη για τα ίδια τραγούδια, ανακαλύπτουμε τον κώδικα του μαζί, της παρέας, της ομάδας, και πορευόμαστε με σεβασμό σε κοινές αξίες.

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Έναν από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της εποχής μας, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία, 14 επιτυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες. Κάθε σταθμός της έως τώρα πορείας του, έχει τη δική του ξεχωριστή αξία για το πολυπληθές κοινό του. Το σύνολο των ηχογραφήσεων του Μίλτου Πασχαλίδη δείχνει το εύρος των μουσικών πηγών του, αλλά ταυτόχρονα, καθορίζει από τις πρώτες νότες, το στίγμα της χαρακτηριστικής ταυτότητάς του.

Συμμετέχουν η Βιολέτα Ίκαρη και η Ασπασία Στρατηγού.

Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Ζέρβας (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι, κλασική κιθάρα), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Χρήστος Ζέρβας (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Νίκος Σαμαράς (τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά) και Δημήτρης Χριστοδουλάκης (τύμπανα).

Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Νταλάρας

Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός

Christmas Theater

Γιώργος Νταλάρας – Μίλτος Πασχαλίδης

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:00

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεΐκου 137)

Πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, viva.gr, ct.gr

Από το Blogger.