Οι Πυξ Λαξ ρίχνουν την αυλαία της περιοδείας τους στο «Christmas Theater»

 


Οι Πυξ Λαξ κλείνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον κύκλο των φετινών εμφανίσεών τους.

Η περιοδεία «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» των Πυξ Λαξ ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 με μία μοναδική συναυλία στο «Christmas Theater».

Με όχημά τους την ξεχωριστή μουσική τους, οι Πυξ Λαξ βρέθηκαν φέτος σε πάνω από 20 πόλεις δίνοντας συνολικά 25 συναυλίες σε κατάμεστους χώρους καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

Η αγάπη για τη μουσική δεν τελειώνει ποτέ. Οι ημέρες της γιορτής δεν μας φτάνουν ποτέ. Η αγάπη για τους Πυξ Λαξ δεν αρκείται στα λίγα. Μια ημέρα μουσικής γιορτής από το συγκρότημα στους χιλιάδες πιστούς φίλους τους. Μια ακόμη ευκαιρία για μία ζωντανή συνάντηση με το πολυαγαπημένο συγκρότημα, με τη μουσική.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας σε μία μουσική περιπλάνηση με ποικιλία συναισθημάτων: από την ευφορία μέχρι την γλυκόπικρη μελαγχολία.

Γιατί οι Πυξ Λαξ έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν μία συναυλία σε ένα ενεργό πεδίο, όπου όλοι κι όλα, συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται.

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας των Πυξ Λαξ, κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ένα εξαιρετικό άλμπουμ – αφιέρωμα με τίτλο «Μέσα Απ’ Τις Φωνές Των Φίλων», το οποίο περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Ένα άλμπουμ, που όλοι όσοι ακολουθούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, έχουν εκτιμήσει και έχουν αγαπήσει.

Ενδυναμώνοντας αυτή τη διαχρονική σχέση αγάπης που έχουν χτίσει με το κοινό τους, οι Πυξ Λαξ κλείνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον κύκλο των φετινών εμφανίσεών τους, με μία ανεπανάληπτη συναυλία στον ανακαινισμένο χώρο του «Christmas Theater».



Christmas Theater

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων

Πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

Από το Blogger.