«Βλέπω Το Θάνατό Σου»: Γιώργος Κακοσαίος και Josephine σε ένα δυναμικό ντουέτο

 


Ο Γιώργος Κακοσάιος και η Josephine απογειώνουν με τις φωνές και την εξαιρετική χημεία τους το «Βλέπω Το Θάνατό Σου».

Ο Γιώργος Κακοσαίος και η Josephine ενώνουν τις φωνές τους σ’ ένα ντουέτο – έκπληξη, με τίτλο «Βλέπω Το Θάνατό Σου», που αποτελεί το soundtrack της ταινίας «The Black Bachelor».

Δύο από τους πιο hot και επιτυχημένους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Έχοντας χαρίσει διαδοχικές επιτυχίες και μοναδικές live εμφανίσεις, ο Γιώργος Κακοσάιος και η Josephine απογειώνουν με τις φωνές και την εξαιρετική χημεία τους το «Βλέπω Το Θάνατό Σου», ένα σύγχρονο και δυναμικό τραγούδι.

Τη μουσική του single υπογράφει ο Γιώργος Κακοσαίος και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής, ενώ την παραγωγή έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Το «Βλέπω Το Θάνατό Σου» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιάννης Παπαδάκος και συνδυάζει πλάνα των δύο καλλιτεχνών με σκηνές από το «The Black Bachelor».

Το «The Black Bachelor» αποτελεί το τέταρτο μέρος της πιο επιτυχημένης σειράς ελληνικών κωμωδιών των τελευταίων ετών «The Bachelor».

Το «Βλέπω Το Θάνατό Σου» έχει ήδη αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από το κοινό που έσπευσε στις κινηματογραφικές αίθουσες για να δει την ταινία.

Το ντουέτο του Γιώργου Κακοσαίου και της Josephine κυκλοφορεί από την Panik Records.




Από το Blogger.