Η Kony παρουσιάζει το catchy anthem «Not Another Christmas Song (Χωρίς Εσένα Πια)»

 


Το νέο single της Kony… «δεν είναι ακόμα ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι».

Η Kony, η παίκτρια του «House of Fame» που ξεχώρισε με το ταλέντο και τη σκηνική παρουσία της, παρουσιάζει το πιο δυναμικό γιορτινό τραγούδι, με τίτλο «Not Another Christmas Song (Χωρίς Εσένα Πια)».

Το «Not Another Christmas Song (Χωρίς Εσένα Πια)» δεν είναι… ακόμα ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, αλλά ένα catchy anthem που κάνει τις γιορτές εκρηκτικές.

Τους στίχους υπογράφει η ίδια η Kony, αποκαλύπτοντας άλλο ένα ταλέντο της, όπως και τη μουσική μαζί με τους Whiteshadow και Jaypee.

Το «Not Another Christmas Song (Χωρίς Εσένα Πια)» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία Joey Arts.

«Μες στο μυαλό μου θα γυρίζεις τα Χριστούγεννα, κάθε στιγμή θα σκέφτομαι μόνο τα προηγούμενα, ξανά, ξανά, όλα τα αστέρια σβηστά, χωρίς εσένα πια», τραγουδά η Kony.

Αυτή είναι η επόμενη κυκλοφορία της Kony μετά το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το single «DNA», ένα τραγούδι με σύγχρονο ήχο και στίχο.

Το «Not Another Christmas Song (Χωρίς Εσένα Πια)» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.Από το Blogger.