Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής ταξιδεύουν «Με Τα Φτερά Της Ποίησης» – Διπλό live album

 


Ένα ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή σε ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής μας ταξιδεύουν «Με Τα Φτερά Της Ποίησης» παρουσιάζοντας ένα διπλό live album.

Ένα μοναδικό live ηχητικό ντοκουμέντο από το αξέχαστο ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή των δύο καλλιτεχνών στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου το 2012, σε ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη.

Οι σπουδαίες ερμηνείες της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και η μοναδική δεξιοτεχνία στο πιάνο του Στέφανου Κορκολή σε μουσική των Μίκη Θεοδωράκη, Ηλία Ανδριόπουλου, Στέφανου Κορκολή, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Λάγιου και Μιχάλη Τρανουδάκη, σε ποίηση του Νομπελίστα ποιητή μας, βγαίνουν επιτέλους στο φως.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται τραγούδια όπως «Το Τραγούδι Του Αρχιπελάγους», «Πουλιά Στα Χίλια Χρώματα», «Την Αφρούρητη Νυχτιά», «Όλα Τα Κυπαρίσσια», «Όνειρα Κι Όνειρα», «Όμορφη Και Παράξενη Πατρίδα», «Γεια Σου Κύριε Μενεξέ», «Τρελοβάπορο», «Του Μικρού Βοριά», «Ένα Το Χελιδόνι», «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ»,

Το άλμπουμ ντύνει εικαστικά ένα μοναδικό booklet, με φωτογραφίες της Τώνιας Δραγούνη που «μυρίζουν» Ελλάδα. Οι φωτογραφίες θα εκτείθονται στην αίθουσα τέχνης «Ιανός» (Σταδίου 24) μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Το άλμπουμ «Με Τα Φτερά Της Ποίησης» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα, καθώς σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής από την Panik Oxygen.



Από το Blogger.