«Η Ψυχολογία Μου»: Η Κατερίνα Λιόλιου κυκλοφορεί νέο τραγούδι και music video

 


Το νέο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου θα ανεβάσει «την ψυχολογία σας».

Η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει το σερί των προσωπικών επιτυχιών της με το νέο hit single και music video «Η Ψυχολογία Μου».

Η ταλαντούχα και εντυπωσιακή τραγουδίστρια, που αποτελεί το next big thing της ελληνικής μουσικής σκηνής, δίνει τον ρυθμό με ένα φρέσκο και up-tempo τραγούδι.

Τη μουσική και τους στίχους του «Η Ψυχολογία Μου» υπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος, με τον οποίο η Κατερίνα Λιόλιου συνεργάστηκε και στην προηγούμενη κυκλοφορία της, το «Story», που αγγίζει τις 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Η Ψυχολογία Μου», ένα τραγούδι που θα ακουστεί δυνατά, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής μονοπλάνο, με την Κατερίνα Λιόλιου πιο αισθησιακή από ποτέ, σε σκηνοθεσία Max Payne.

«Μέσα σε μία νύχτα η ψυχολογία μου, από το μηδέν έφτασε στο δέκα, ξέρεις τι θέλει μια γυναίκα… Φίλα με απόψε κι έχει τον λόγο μου, δεν ξαναπάω στον ψυχολόγο», τραγουδά η Κατερίνα Λιόλιου σε ένα ακόμα ένα hit single με άφθονες ατάκες.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει να μαγεύει με τις εμφανίσεις της στο «Romeo Club» δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη, αλλά και να εντυπωσιάζει μέσα από την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό show «Just The 2 Of Us».

Το «Η Ψυχολογία Μου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.Από το Blogger.