Οι Onirama παρουσιάζουν το πολυσυλλεκτικό άλμπουμ «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους»

 


Οι Onirama συναντούν μουσικά 30 καλλιτέχνες σε ένα μαγικό ταξίδι στις δύο δεκαετίες της πορείας τους στην ελληνική μουσική.

Ο πολυσυλλεκτικός επετειακός δίσκος «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους» των Onirama κυκλοφόρησε.

Μια δισκογραφική συναυλία με εκρηκτικά αρώματα και ηχοχρώματα, ένα μαγικό ταξίδι 20 ετών, με γεύσεις από το μέλλον και το παρελθόν, μια βαλίτσα αναμνήσεις και κλασικές αξίες, ισορροπούν αρμονικά σε τρεις δίσκους με τους επιμέρους τίτλους «Συναυλία», «Μαγικά Ταξίδια», «Αναμνήσεις», γεμάτοι από τα oniramaς.

Οι Onirama, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, μετρώντας 22 χρόνια πορείας, συναντούν μουσικά 30 αγαπημένους Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες και αποτυπώνουν τη συνύπαρξή τους μέσα σε 30 ντουέτα, παίζοντας δημιουργικά με τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αλλά και σε διασκευές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Στο «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους» συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά, οι:

Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Δήμητρα Γαλάνη, Νάντια Κοντογεώργη, Σταμάτης Κραουνάκης, Κώστας Μακεδόνας, Παναγιώτης Μάργαρης, Ρένα Μόρφη, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Μουτσινάς, Λεωνίδας Μπαλάφας, Πέννυ Μπαλτατζή, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Δανάη Πολίτη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μαρίνα Σάττι, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Chicago Mass Choir, High & Mighty Brass Band, Locomondo, Monika, Solmeister, Vassilikos.

Επίσης ακούγονται οι φωνές του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Μάνου Ξυδούς.Ήδη, από τις αρχές του 2021, οι Onirama έχουν παρουσιάσει δείγματα του δίσκου που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, με τραγούδια να έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στο iTunes αλλά και θέσεις σε editorial playlists του Spotify.

Οι Onirama σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2000 στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησαν να εμφανίζονται, αρχικά με άλλο όνομα, σε διάφορες μουσικές σκηνές της πόλης τους. Το περίσσιο κέφι και ο ενθουσιασμός που χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα τα μέλη του συγκροτήματος, χάρισε γρήγορα και απλόχερα στους Onirama την αγάπη και εκτίμηση του κοινού.

Το νέο άλμπουμ των Onirama κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα, στις υπηρεσίες streaming και σε φυσικό προϊόν σε καταστήματα πώλησης δίσκων από τη Yolo Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Από το Blogger.