Κωνσταντίνος Αργυρός – Ελένη Φουρέιρα: Λαμπερή πρεμιέρα στο «Teatro Athens»

 


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζουν το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησαν με λαμπερό τρόπο τις εμφανίσεις τους.

Το «Teatro Athens» άνοιξε τις πόρτες του το βράδυ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου και υποδέχθηκε το κοινό, παρουσιάζοντας το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εντυπωσίασαν το κοινό που έδωσε δυναμικά το παρών στο πρώτο sold διήμερο των εμφανίσεων τους στο «Teatro Athens».

Στη πρώτη συνάντησή τους στην ίδια σκηνή μετά από χρόνια, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, ρυθμό και επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία και όχι μόνο.

Μία άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής, με εντυπωσιακά σκηνικά, σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία που από το πρώτο βράδυ έγινε talk of the town.

Μαζί τους το new entry πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος.

Στα decks βρίσκεται o Dj Anjelo, με τις μουσικές επιλογές του να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Το «Teatro Athens» καινοτομεί και προτείνει στον κατάλογο του το Cocktail Bar με τους πιο έμπειρους bartenders να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραλλαγές των πιο εντυπωσιακών κοκτέιλ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζουν το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Teatro Athens».









Από το Blogger.