«Όσα Έχω Ζήσει»: Ο Γιώργος Λιβάνης κάνει μία μελωδική εξομολόγηση αγάπης

 


«Όσα έχω ζήσει, τα ‘ζησα μαζί σου».

Ο Γιώργος Λιβάνης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο  «Όσα Έχω Ζήσει», με την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου, που κυκλοφορεί, μαζί με music video.

Το δυναμικό και ερωτικό λαϊκό τραγούδι είναι μία μελωδική εξομολόγηση αγάπης που έγραψαν οι δύο πολυπλατινένιοι δημιουργοί και απογειώνει με την ερμηνεία του ο Γιώργος Λιβάνης.

Το «Όσα Έχω Ζήσει» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα τρυφερό music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Μέσα από αυτό, ο Γιώργος Λιβάνης μας μεταφέρει μία ιστορία γεμάτη συναίσθημα, με συμπρωταγωνίστρια τη γοητευτική Γαρυφαλιά Καληφώνη, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της «Greece’s Next Top Model».

«Όσα έχω ζήσει, τα ‘ζησα μαζί σου / M’ έχεις φυλακίσει μέσα στο κορμί σου / Τα όνειρά μου τα ‘ντυσες με χρώμα / Όσο ανασαίνω θα σε θέλω ακόμα»

Το «Όσα Έχω Ζήσει», ένα κομμάτι που θα αγαπηθεί πολύ και θα ακουστεί δυνατά, είναι το τρίτο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου.

Προηγήθηκαν κατά μήκος της προηγούμενης χρονιάς οι δύο επιτυχίες «Να Είσαι Ευτυχισμένη» και το «Θέλω Κι Άλλα», που αγαπήθηκαν από το κοινό, μετρούν εκατομμύρια views στο YouTube και ξεχώρισαν στα ραδιόφωνα, κάνοντας είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Όσα Έχω Ζήσει» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.
Από το Blogger.