«Δεν Κάνεις»: Η Νικόλ Σαραβάκου ερμηνεύει ένα ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο

 


Το «Δεν Κάνεις» είναι το δεύτερο τραγούδι από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της Νικόλ Σαραβάκου.

Η Νικόλ Σαραβάκου παρουσιάζει μία διαφορετική πτυχή της ερμηνείας της με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Δεν Κάνεις».

Πρόκειται για ένα μοντέρνο ζεϊμπέκικο με παραδοσιακό ήχο, σε μουσική και στίχους της ίδιας, ενώ η εμπνευσμένη ενορχήστρωση ανήκει στον Δημήτρη Σιάμπο.

Το «Δεν Κάνεις» συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε η ίδια η Νικόλ Σαραβάκου, το οποίο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Μάνη και, πιο συγκεκριμένα, στα επιβλητικά οχυρωματικά πυργόσπιτα της Βάθειας.

Το μοντάζ έκανε ο μόνιμος συνεργάτης της Sherif Francis.

«Όταν θα μάθεις ν’ αγαπάς / Θα μάθεις και να χάνεις / Κι άμα δεν θέλεις να πονάς / Μην αγαπάς, δεν κάνεις / Μην αγαπάς, δεν κάνεις», τραγουδά η Νικόλ Σαραβάκου με φόντο το εντυπωσιακό τοπίο της Μάνης.

Στο τραγούδι συμμετέχουν οι σπουδαίοι μουσικοί Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μαντολίνο), Διονύσης Θεοδόσης (καβάλ και φλογέρα), Μανώλης Τόμπρος (τύμπανα), Κώστας Πατσιώτης (κοντραμπάσο) και Δημήτρης Σιάμπος (κλασική και ακουστική  κιθάρα).

Το «Δεν Κάνεις» είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί μέσα από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο της Νικόλ Σαραβάκου.

Το περασμένο καλοκαίρι, η ταλαντούχα τραγουδοποιός μας προσκάλεσε σε μία εξαιρετική, σύγχρονη και διαφορετική «Βόλτα Στην Πόλη» με το ομώνυμο τραγούδι του νέο άλμπουμ της, στο οποίο υπογράφει η ίδια όλα τα τραγούδια.

Το «Δεν Κάνεις» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.Από το Blogger.