Αγγελική Δάρρα: Κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Επικίνδυνη μου αγάπη»


 Η Αγγελική Δάρρα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Επικίνδυνη μου αγάπη» σε μουσική Πάνου Καπίρη και στίχους Μαρίας Καπίρη.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια ζει και διαπρέπει στις μουσικές σκηνές του Λονδίνου ηχογράφησε το νέο της Single στο θρυλικό Abbey Road studios, το ξακουστό στούντιο των Beatles στο κεντρικό Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο στούντιο ηχογράφησης έχουν μπει ελάχιστοι Έλληνες τραγουδιστές να δημιουργήσουν το τραγούδι τους.

Συνεργάτης και παραγωγός της τραγουδίστριας είναι ο John Themis ο οποίος στο εξωτερικό θεωρείται από τους καλύτερους στον κλάδο καθώς μετράει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τους Boy George,Dido, Rod Stewart, George Michel, Spice Girls, Will Young, Stevie Wonder, Geri Halliwell, Lemar, Girls Aloud, Jamelia, Natalie Imbruglia, Elton John, Cher, Dolly Parton, Blondie, Pet Shop Boys.

Το Music Video της νέας της κυκλοφορίας οπτικοποιήθηκε στην Αθήνα, σε Escape Room υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.Από το Blogger.