«Σαν τραγούδι της ψυχής»: Το νέο τραγούδι της Ζωής Λιαντράκη που μιλά για την απώλεια αγαπημένων προσώπων!

 


Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και κάθε μέρα να βρίσκεται πιο ψηλά στις προτιμήσεις όχι μόνο του κοινού αλλά και κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας η ξεχωριστή Ζωή Λιαντράκη με το νέο της τραγούδι «Σαν τραγούδι της ψυχής», το οποίο περιλαμβάνεται στο digital single που περιέχει και τρία παλαιότερά της κομμάτια.

Η ερμηνεύτρια Ζωή Λιαντράκη μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα χτίζοντας μία αξιοπρόσεκτη διαδρομή που την φέρνουν με γοργά βήματα στις πρώτες γραμμές της τέχνης της.

Η ίδια μας έχει δώσει σημαντικά δείγματα των ερμηνευτικών της χαρισμάτων με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Επανέρχεται με το “Σαν τραγούδι της ψυχής” από το ομώνυμο digital single, ένα αξιόλογο τραγούδι με άρωμα Κρήτης, με λυρισμό και έντονο πάθος.

Ένα τραγούδι που αγγίζει ευαίσθητες χορδές στην ζωή του κάθε ανθρώπου αφού μιλά για την απώλεια αγαπημένων προσώπων!

Η απώλεια είναι μια πληγή που δεν κλείνει. Κι είναι τότε το τραγούδι παρηγοριά κι ελπίδα. Είναι βάλσαμο της ψυχής. Στίχοι που στάζουν αλήθειες ζωής, μελωδία που υπογραμμίζει το νόημα και την βαθιά εσωτερικότητάς τους. Η στιβαρή της ερμηνεία μας προσφέρει ένα αρμονικό τελικό αποτέλεσμα κι αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο πηγαία είναι. Και τα τέσσερα τραγούδια είναι σε μουσική της Κωνσταντίας Κατσιάμπα.

Στα τραγούδια ” Το δάκρυ της βροχής”, ” Έχασα τις λέξεις” και το ” Σαν τραγούδι της ψυχής”, οι στίχοι είναι της Γιώτας Γερογιώργη ενώ στο τραγούδι ” Όπου θέλει ας βγει” οι στίχοι είναι της Ντέπης Χατζηκαμπάνη.

Μελωδίες που θυμίζουν Ελλάδα ντυμένες με παραδοσιακούς και ηλεκτρικούς ήχους.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από την Real Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.Από το Blogger.