Ο Αναστάσιος Ράμμος κάνει την πιο μεγάλη «Αλητεία»

 


«Αγάπη είναι η πιο μεγάλη αλητεία», τραγουδά ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο Αναστάσιος Ράμμος κυκλοφορεί το νέο του single και σας προσκαλεί να κάνετε μαζί του την πιο μεγάλη «Αλητεία».

Ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης κάνει ακόμα μία μουσική έκπληξη, καθώς το «Αλητεία» συνδυάζει τον λαϊκό ήχο, τις παραδοσιακές πινελιές και τη μοντέρνα παραγωγή σε ένα τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και την εξαιρετική χροιά του Αναστάσιου Ράμμου.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι ARCADE, μέλος τον οποίων είναι και ο Αναστάσιος Ράμμος και έχουν γράψει μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι καλλιτέχνες.

Το «Αλητεία» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

Στο video, μέσα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, ο έρωτας με τη μορφή ενός παιδιού κυνηγά τον Αναστάσιο Ράμμο μέχρι να τον λαβώσει με τα βέλη του, ταξιδεύοντάς μας στην πιο μεγάλη «Αλητεία», την αγάπη.

«Αγάπη είναι ζόρικες βραδιές / Χάος και επικίνδυνες ματιές / Να κάνουν οι καρδιές μας φασαρία / Αγάπη είναι η πιο μεγάλη αλητεία / Αγάπη είναι ζόρικες βραδιές / Τα όνειρα σ’ απότομες στροφές / Να μην μπορεί η καρδιά την ησυχία / Αγάπη είναι η πιο μεγάλη αλητεία», τραγουδά ο Αναστάσιος Ράμμος.

Το «Αλητεία» δίνει συνέχεια στα επιτυχημένα singles του Αναστάσιου Ράμμου, μεταξύ των οποίων τα «Ό, τι Κι Κάνω», «Σε Δυο Μόνο Μάτια» και «Τα Καλά Παιδιά» και αποτελεί προπομπό του πρώτου του ολοκληρωμένου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.
Από το Blogger.