Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στη «Νύχτα στον Ρυθμό»

 


Ο Πάνος Κιάμος υπόσχεται ένα live με τραγούδια που έχουν υπερβεί των υψηλών απαιτήσεών μας.

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής, είναι ο καλεσμένος στην πρώτη «Νύχτα στον Ρυθμό» για το 2022.

Η εκρηκτική dj και ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη θα υποδεχτεί στην 43η συνολικά «Νύχτα στον Ρυθμό» τον μοναδικό Πάνο Κιάμο και παρέα θα ανεβάσουν τη διάθεση των θεατών με ένα live που παρόμοιο του δεν έχετε δει ξανά.

Με μία καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 24 χρόνια, ο Πάνος Κιάμος, από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του, κατάφερε να μαγέψει με τη μοναδική χροιά και την ερμηνεία του.

Η δισκογραφική κασετίνα του περιέχει δεκάδες singles με κάθε ένα από αυτά να γίνεται αμέσως επιτυχία, ενώ το κοινό δεν σταματά να τον απολαμβάνει.

Ο Πάνος Κιάμος «θέλει να μας ξαναδεί» μετά από την πρώτη του εμφάνιση στη «Νύχτα στον Ρυθμό» πριν από τρία χρόνια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης υπόσχεται ένα live με τραγούδια που έχουν υπερβεί των υψηλών απαιτήσεών μας, καθώς και αξέχαστες ερμηνείες, όπως το «Αποδείξεις» του Νίκου Καρβέλα, το οποίο είχε ερμηνεύσει στην πρώτη του συνάντηση με την Ράνια Κωστάκη και μετράει πάνω από 11 εκατομμύρια views στο YouTube.

Συντονιστείτε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 21:00 ακριβώς στον αέρα του «Ρυθμού 94.9» για να απολαύσετε την συνέντευξη του Πάνου Κιάμου στη Ράνια Κωστάκη και στη συνέχεια στις 21:30 στο επίσημο κανάλι του «Ρυθμού 94.9» στο YouTube για non-stop τραγούδια.



Από το Blogger.