Γιώργος Λιανός: «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή» με το νέο τραγούδι του

 


Ο Γιώργος Λιανός κυκλοφορεί νέο τραγούδι.

Ο Γιώργος Λιανός κάνει «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή» μέσα από το νέο του single και music video, με το οποίο εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Records.

Στο «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή», ο Γιώργος Λιανός συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Κωνσταντίνο Παντζή που έγραψαν τη μουσική και την Ελεάνα Βραχάλη που υπογράφει τους στίχους και μας χαρίζουν ένα τραγούδι γεμάτο ρυθμό, θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Το hit single έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

Το «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video που σκηνοθέτησε ο Danny Darlas.

Στο video, ο πολυτάλαντος Γιώργος Λιανός, που έχει χαράξει τη δική του επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, πλαισιώνεται από μία μπάντα και ντύνει μουσικά κάποιες από τις πτυχές της καθημερινότητας που κάνουν «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή».

«Κάθε μας στιγμή μια γιορτή, να σε δω, αυτό μου αρκεί, διάλεξε εμένα εσύ, για άνθρωπό σου… Κάθε μας στιγμή μια γιορτή, πόσο λαχταράει η ψυχή, από τη μοναξιά να κρυφτεί μες στο φως σου…», τραγουδά ο Γιώργος Λιανός.

Το «Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή» είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.Από το Blogger.