«Ένα Τηλέφωνο»: Ο Χρήστος Σαντικάι κάνει το ντεμπούτο του ως τραγουδιστής

 


«Ένα Τηλέφωνο», περιμένει ο Χρήστος Σαντικάι στο νέο τραγούδι του.

Ο Χρήστος Σαντικάι κάνει το ντεμπούτο του ως τραγουδιστής και παρουσιάζει το πρώτο του single και music video με τίτλο «Ένα Τηλέφωνο».

Ως δημιουργός, ο Χρήστος Σαντικάι έχει συνθέσει πολλές μεγάλες επιτυχίες τις οποίες έχουν ερμηνεύσει μερικοί από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Οικονομόπουλος, STAN Αντιπαριώτης, Νικηφόρος, Ηλίας Βρεττός και Έλλη Κοκκίνου.

Τώρα ξετυλίγει για πρώτη φορά το ερμηνευτικό του ταλέντο με ένα σύγχρονο λαϊκό ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Ένα Τηλέφωνο», το οποίο ο Χρήστος Σαντικάι «απογειώνει» με την ερμηνεία του.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ενώ οι στίχοι ανήκουν στον στενό συνεργάτη του Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

Το τραγούδι, που έχει ήδη γοητεύσει το κοινό και το airplay μέσα από την πρώτη του μετάδοση από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο τις προηγούμενες, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video.

Ο Χρήστος Σαντκικάι, μέσα σε ένα industrial σκηνικό και σε σκηνοθεσία Dj Airth, μας διηγείται το μετά ενός χωρισμού που τον έκανε να περιμένει… «Ένα Τηλέφωνο».

«Ένα τηλέφωνο δεν έχεις πάρει / Να δεις τι κάνω αν πεθαίνω η αν ζω / Μα αν γυρνούσες απόψε και πάλι / Θα’μουν για σένα το ξέρεις εδώ / Ένα τηλέφωνο δεν έχεις πάρει / Κι η νύχτα είναι κομμένη στα δυο / Όσο σ’ αγαπήσαν όλοι οι άλλοι / Τόσο σ’ αγάπησα μόνος μου εγώ / Ένα τηλέφωνο για όσα ζήσαμε / Ένα τηλέφωνο τι θα σου ήτανε», τραγουδά ο Χρήστος Σαντκικάι.

Το «Ένα Τηλέφωνο» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.Από το Blogger.