Η Demy και ο JiMBo έχουν «Apothimena» – Το hot ντουέτο κυκλοφορεί

 


Ένα ρομαντικό reggaeton pop τραγούδι.

Ο JiMBo και η Demy ενώνουν τις φωνές και τα vibes τους σε ένα hot ντουέτο για όλα τα… «Apothimena».

O JiMBo (Δημήτρης Γεράρδος) μάγεψε το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον κύκλο του «The Voice of Greece» που προβλήθηκε το 2019, όπου ανήκε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης συνεργάζεται τώρα με την Demy, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, σε ένα ρομαντικό reggaeton pop τραγούδι.

Τη μουσική υπογράφει ο Chris Karr και τους στίχους ο JiMBo.

Το «Apothimena», που ήδη έχει μαγέψει το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας.

Το music video θα αποκαλυφθεί την προσεχή Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου.

Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορες τοποθεσίες της Αττικής υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θοδωρή Σελέκου, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει επιτυχημένα music videos, ντοκιμαντέρ και performances.

Το «Apothimena» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη συνεργασία που κυκλοφορεί η Demy.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ένωσε τις δυνάμεις της με τον Sigma σε ένα τραγούδι ιδιαίτερης αισθητικής με τίτλο «Ela», ενώ στις αρχές της περασμένης χρονιάς συνάντησε τον FY στο επιτυχημένο single «Στα Κόκκινα», που αγγίζει τις 2,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Από το Blogger.