«Ένα Τραγούδι Ακόμα»: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Demy

 


Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Demy στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 20:00 στο OPEN, τον Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Demy, με τη σκηνή να γεμίζει υπέροχες νότες και μελωδίες από αγαπημένα τραγούδια που άφησαν εποχή.

Ο σπουδαίος συνθέτης, ο μεγάλος Γιώργος Χατζηνάσιος έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και κάθεται στο πιάνο του, για να μας χαρίσει μια μαγική μουσική βραδιά.

Μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, οι δύο συνθέτες, με δύο πιάνα επί σκηνής για πρώτη φορά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», έχουν ετοιμάσει το πιο μελωδικό ταξίδι, με μεγάλες επιτυχίες και διαχρονικά τραγούδια, που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα.

Ακόμα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη μουσική του διαδρομή, ενώ θα ακούσουμε και τους δύο συνθέτες να ερμηνεύουν μαζί, τη μεγάλη επιτυχία «Με Λένε Γιώργο».

Στην παρέα τους έρχεται και ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης για να απογειώσει τη βραδιά με την ξεχωριστή φωνή του. Ιδιαίτερη στιγμή είναι η μουσική συνύπαρξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Γιώργου Χατζηνάσιου, αφού είναι και η πρώτη κοινή τους τηλεοπτική  εμφάνιση.

Τη σκυτάλη παίρνει η εντυπωσιακή Demy, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας εκτός των άλλων και αγαπημένες επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη.

Οι ταλαντούχοι τραγουδιστές Παμπίνα Κοντέα, Μαίρη Στεφανακίδη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης, συνοδεύουν στο πιάνο τον Γιώργο Χατζηνάσιο, ενώ το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους αυτή την Παρασκευή τους αγαπημένους καλλιτέχνες και δημιουργούς, είναι η Κατερίνα Κάιφα.

Η Κατερίνα από 7 ετών παίζει πιάνο, πήρε υποτροφία στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος και αυτή τη στιγμή σπουδάζει μουσική στο Μάντσεστερ. Της αρέσει η jazz μουσική αλλά αγαπάει και το έντεχνο τραγούδι.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται και αυτή την Παρασκευή μια μαγική βραδιά, με μοναδικές ερμηνείες και πολλά τραγούδια ακόμα.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 20:00 στο OPEN.Από το Blogger.