Ιουλία Κουκουβέ: Η νέα επιτυχία με το Gucci Gun

 



Ξανά σαρώνει η Ιουλία Κουκουβέ!

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε η ράπερ-τραπερ Ιουλία Κουκουβέ με το τραγούδι ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ περνώντας ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, επιστρέφει με το GUCCI GUN σε στίχους και μουσική του Lil 6iXx .

Η Ιουλία Κουκουβέ και η ομάδα της PromoPAGANIAS συνεχίζουν με δυνατές παραγωγές non-stop παρουσιάζοντας κάθε μήνα νέες δουλειές τους .

Το Gucci Gun κυκλοφόρησε και αυτό επίσημα από την δισκογραφική εταιρεία Real Music σε στίχους μουσικη Lil 6iXx , mix master George Pallikaris aka G.Pal και σκηνοθεσία Danny Koumnioti ενώ στο Edit έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ο Kross_94 .



Guest Star στο νέο music video είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκος F-16 Γιδάκος από τους Spartan WARRIORS στην Καλλιθέα καθώς και ο θρυλικός  στυλίστας των επωνύμων Χρήστος Πανταζώνας .

Επίσης η εταιρεία Air Power Aviation Greece στηρίζει δυνατά την καλλιτέχνιδα Ιουλία Κουκουβέ και την Promo PAGANIAS παραχωρώντας 2 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ για την ανάγκη των γυρισμάτων.


Επίσης με την άρση των μέτρων η  Κουκουβέ εχει ήδη κανονισμένες live εμφανίσεις και με την εταιρεία που έχει μόνιμη συνεργασία GUADELUPE events στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού .



Από το Blogger.