Χρήστος Μάστορας – Νίκος Αλιάγας: Το συγκλονιστικό ντουέτο στον τελικό του «Just The 2 Of Us»

 


Ο Χρήστος Μάστορας και ο Νίκος Αλιάγας χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό ένα ανεπανάληπτο ντουέτο.

Τη μοναδική τους μουσική υπογραφή έβαλαν οι ΜΕΛΙSSES στον τελικό του «Just The 2 Of Us», το βράδυ του Σαββάτου της Πρωτοχρονιάς, ενώ ιδιαίτερη και καθηλωτική ήταν η επί σκηνής σύμπραξη του Χρήστου Μάστορα με τον Νίκο Αλιάγα.

Το κορυφαίο συγκρότημα παρέσυρε τους πάντες με την αστείρευτη ενέργειά του, τις μεγάλες επιτυχίες των δώδεκα ετών της πορείας του και διασκευές – έκπληξη σε αγαπημένα κομμάτια.

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, τον οποίο ο Νίκος Κοκλώνης έφερε στο λαμπερό show ως guest κριτή του τελικού, συνέπραξε μουσικά με τον πολυτάλαντο Χρήστο Μάστορα σε μία εμφάνιση που έγραψε ιστορία.

Χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα ανεπανάληπτο ντουέτο, ο Χρήστος Μάστορας και ο Νίκος Αλιάγας ερμήνευσαν τα τραγούδια «It’s Α Man’s World», «Το Παλιό Μου Παλτό» και «My Way / Comme d’Ηabitude».

Η πρωτότυπη συνύπαρξή τους μάγεψε τους πάντες και τους χρήστες των social media να τους αποθεώνουν.

Μάλιστα, το video του ντουέτου του Χρήστου Μάστορα με τον Νίκο Αλιάγα, που ανέβηκε στο κανάλι του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES στο YouTube, μπήκε αμέσως στα trends.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος Μάστορας κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο προσωπικό τραγούδι με τίτλο «Αν», το οποίο εκτινάχθηκε γρήγορα στο Top 10 του ραδιοφωνικού airplay και ήδη διαθέτει πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.



Από το Blogger.