Η Μαντώ ταξιδεύει σε «Σκιές & Χρώματα» με ένα εντυπωσιακό music video

 


Η Μαντώ μεταφέρει στις οθόνες μας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του τραγουδιού «Σκιές & Χρώματα».

Η Μαντώ μας ταξιδεύει σε «Σκιές & Χρώματα» του έρωτα μέσα από το ομότιτλο τραγούδι που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο νέο άλμπουμ της «Βραδινές Διαδρομές» και συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video.

Το «Σκιές & Χρώματα» είναι ένα τραγούδι γεμάτο ρομαντισμό και νοσταλγία για το μετέπειτα του χωρισμού και την απώλεια που δύσκολα ξεπερνιέται, με το οποίο η Μαντώ μας χαρίζει μία ερμηνεία ψυχής.

Η ίδια υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Σκόκο. Την παραγωγή έκανε ο Γιάννης Δόξας.

Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του τραγουδιού μεταφέρεται στις οθόνες μας υπό το σκηνοθετικό πρίσμα του Σεραφείμ Ντούσια, γνωστού από τις κινηματογραφικές δουλειές του στα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα ITV, Channel 5 και Warner Bros TV, καθώς και στο CNN Greece.

Μέσα από το music video η Μαντώ μας μεταφέρει την εκ βαθέων εξομολόγηση του «Σκιές & Χρώματα», έχοντας ως σκηνικό τον επιβλητικό χώρο του ιστορικού ξενοδοχείου «Μπάγκειον» στην Ομόνοια.

Το «Σκιές & Χρώματα» είναι το πρώτο τραγούδι του δίσκου «Βραδινές Διαδρομές» που οπτικοποιείται και αποτελεί το νέο του single, μετά το ντουέτο «Του Ονείρου Πειρατές» με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», τα οποία μάγεψαν το κοινό.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 12 ολοκαίνουργια τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα και κυκλοφορεί από την Panik Platinum.Από το Blogger.