«Μη»: Η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το νέο single του άλμπουμ «Αποχρώσεις»

 


Το «Μη» είναι το ένατο κατά σειρά ραδιοφωνικό single από το άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το νέο single από το άλμπουμ της «Αποχρώσεις».

Το 2021 ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά της. Η Έλενα Παπαρίζου, μέσα από το δέκατο προσωπικό άλμπουμ της, με τίτλο «Αποχρώσεις», μας γέμισε με ποικίλα και έντονα συναισθήματα.

Μας συγκίνησε με το «Σε Ξένο Σώμα», μας έκανε να χορέψουμε με το «Deja Vu», να πονέσουμε με το «Για Ποια Αγάπη» και να νοσταλγήσουμε με το «Μια Σταγόνα Αμαρτία».

Η εξαιρετική πορεία του «Αποχρώσεις», το οποίο αναδείχθηκε ως το άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνιδα με τις υψηλότερες φυσικές πωλήσεις στην Ελλάδα για το 2021 σύμφωνα με το ετήσιο Albums Sales Chart της IFPI, συνεχίζεται με το ολοκαίνουργιο single «Μη».

Το «Μη», ένα pop τραγούδι με επιρροές από τη δεκαετία των ’80s είναι το ένατο κατά σειρά ραδιοφωνικό single του άλμπουμ «Αποχρώσεις».

Τη μουσική του «Μη» υπογράφουν οι ARCADE, Damian Magand, Kirsten Collins, Bosorg Etemad και τους στίχους οι ARCADE, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί και σε music video δια χειρός Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

«Μη, μην παρακαλάς / Δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα / Τίποτα ανάμεσά μας / Μη, μη μ’ αναζητάς / Δεν υπάρχει τίποτα στο τίποτα / Δεν έχει μείνει τίποτα για μας / Τίποτα για μας», τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου

Το single «Μη» και το άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.Από το Blogger.