Κατερίνα Στικούδη: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο video του «40 Μέρες»

 


Η Κατερίνα Στικούδη αλλάζει πρόσωπα στο video του «40 Μέρες».

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Στικούδη έχει εντυπωσιάσει το ελληνικό κοινό με τις εμφανίσεις της.

Κάθε μουσικό εγχείρημά της συνοδεύεται από σκληρή δουλειά, φαντασία και ευρηματικότητα, και κάθε video clip της δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από διεθνείς παραγωγές.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει μάθει να μεταμορφώνεται σε κάθε βήμα της και να ενσαρκώνει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

Έχει ενσαρκώσει την pop ντίβα των ’80s («Της Καρδιάς Το Κλειδί»), τη γυναίκα αράχνη («Το Ξέραμε Κι Οι Δυο»), την πριγκίπισσας των Χριστουγέννων («Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ») και του πιο sexy και «grande» θηλυκού της χώρας («Grande»), προσφέροντας πάντα εντυπωσιακές εικόνες που γίνονται talk of the town στη στιγμή.

Το 2022 βρίσκει την Κατερίνα Στικούδη κυριολεκτικά στην καλύτερη φάση της με ένα ολοκαίνουργιο video clip για το τραγούδι «40 Μέρες» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Πριόβολου. Μία μικρή πρόγευση από το music video είχαμε απολαύσει μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media με τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Στην πιο hot and chic έκδοση του εαυτού της, η Κατερίνα Στικούδη επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά μέσα από το εθιστικό «40 Μέρες» πως αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική δισκογραφία.

Το «40 Μέρες» αποτελεί το δέκατο κατά σειρά music video του άλμπουμ «Grande» της Κατερίνας Στικούδη που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.Από το Blogger.