Πάνος Μουζουράκης: Κωστής Μαραβέγιας και Νατάσσα Μποφίλιου στο video clip του «Έπαθα Αγάπη»

 


Ο Πάνος Μουζουράκης μετέδωσε τον ιό της αγάπης σε όλους τους επώνυμους φίλους του.

Ο Πάνος Μουζουράκης έπαθε… «Αγάπη».

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τους κόλλησε και όλους. Από στόμα σε στόμα και από σώμα σε σώμα: φίλους, περαστικούς, συναδέλφους, με όποιον ήρθε σε επαφή.

Το «μικρόβιο» άρχισε να εξαπλώνεται παντού, έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις και viral στο ίντερνετ. Κανείς όμως δεν μπορούσε να εξηγήσει από που ξεκίνησε αυτή η «πανδημία» αγάπης, και ποιο ήταν το «κρούσμα μηδέν».

Μελετώντας τον χάρτη κρουσμάτων, ο Πάνος Μουζουράκης και η ομάδα του αναζητούν τον υπεύθυνο, μέχρι που αντιλαμβάνονται πως υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Πάνος. Και η μετάδοση συνεχίζεται.

Αυτά κι άλλα τόσα εκτυλίσσονται στο πρωτοποριακό μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο «Έπαθα Αγάπη», σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα.

Στο μουσικό βίντεο εμφανίζονται ως special guests πολύ καλοί φίλοι του Πάνου Μουζουράκη όπως οι Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Τζίνα Βαρελά, ενώ στους τίτλους τέλους απολαμβάνουμε και μία σειρά από σύντομα εμφανίσεις από τους Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάση Αλευρά, Κατερίνα Παπουτσάκη και Δημήτρη Μοθωναίο.

Το μήνυμα είναι ένα και ηχηρό. Όταν εκπέμπουμε αγάπη, αυτή εξαπλώνεται στους γύρω και στο τέλος επιστρέφει πάλι σε εμάς.

Ο Πάνος Μουζουράκης ενώνει τις δυνάμεις του στο νέο τραγούδι του «Έπαθα Αγάπη» με το δίδυμο του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, με τους οποίους συνεργάστηκε επίσης στο single «Μπερδεμένος».

Το «Έπαθα Αγάπη» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.
Από το Blogger.