Πάνος Κιάμος: Δείτε το video για το νέο τραγούδι «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω»

 


Ο Πάνος Κιάμος κυκλοφορεί ακόμα ένα τραγούδι το οποίο είναι προορισμένο να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με το απόλυτο hit της νέας χρονιάς.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής συνεχώς εκπλήσσει με τις μουσικές προτάσεις του και τα διαφορετικά είδη που μπορεί να φέρει εις πέρας με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει αυτή τη φορά με ακόμα ένα νέο single το οποίο φαίνεται να είναι προορισμένο να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Το «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω» συνδυάζει το αδιαμφισβήτητο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Κωνσταντίνου Παντζή, τη στιχουργική δεινότητα του Ηλία Φιλίππου και φυσικά την έξυπνη ερμηνεία του Πάνου Κιάμου.

Πρόκειται για ένα τραγούδι για όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον έρωτα στη ζωή τους.

«Να τραγουδώ πως σ’ αγαπάω να σ’ έχω εδώ και να χορεύουμε στον πιο τρελό ρυθμό σ’ αγαπάω, θα στο πω και θα γίνουμε ένα σώμα εμείς οι δυο», τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.

Το νέο single του Πάνου Κιάμου οπτικοποιείται με τον πιο σύγχρονο τρόπο, ένα απολαυστικό dance video, γυρισμένο στην Πλάκα, στο οποίο οι χορευτές εκτελούν με πάθος τις viral ρουτίνες του καταξιωμένου χορογράφου Bill Roxenos.

Αυτή είναι η επόμενη κυκλοφορία του Πάνου Κιάμου μετά το single «Υπερβολές», ένα ακόμα τραγούδι σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο οποίο τους στίχους έγραψε η Σάννυ Μπαλτζή.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί από την Cobalt Music.Από το Blogger.