Φοίβος: Ο λόγος που χώρισε επαγγελματικά με τη Δέσποινα Βανδή μετά από 17 χρόνια

 


«Ήταν μία σκέψη κυρίως της Δέσποινας, ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου ο γνωστός στιχουργός και συνθέτης Φοίβος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το επαγγελματικό διαζύγιό του από τη Δέσποινα Βανδή, έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια επιτυχίας και συνεργασίας.

Προτού εξομολογηθεί τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό τους, η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει συγκινημένη στην εκπομπή για τη σχέση της με τον Φοίβο και όσα πέρασαν μαζί.

«Όλες τις μεγάλες μου συγκινήσεις τις έχω ζήσει με τον Φοίβο, μαζί με τον Φοίβο. Στη φάση που συναντηθήκαμε ήταν ήδη επιτυχημένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή… Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί, εκείνος μπορούσε να γράψει τα πάντα και εγώ αισθανόμουν ότι μπορώ να πω τα πάντα. Κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Η κορυφαία μας στιγμή ήταν ο δίσκος “Γεια”, ένας από τους εμπορικότερους δίσκους στην ελληνική μουσική», συνέχισε.

«Σε αγαπάω πολύ, μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια αλλά σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα, για την Αμαλία, για τα παιδιά σου. Θέλω να είσαι ευτυχισμένος, που ξέρω ότι είσαι. Έτσι να συνεχίσεις», κατέληξε.

Έπειτα, ο Φοίβος αναφέρθηκε στη διάσημη τραγουδίστρια.

«Πρώτα από όλα, τα αισθήματα για τη Δέσποινα Βανδή είναι αμοιβαία. Όσα είπε στο βίντεο, εξακολουθώ να τα αισθάνομαι και εγώ για εκείνη. Όσο για το “διαζύγιο”, σκέψου το αγαπημένο σου φαγητό, τα μακαρόνια με κιμά. Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις και ένα άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό», εξήγησε.

«Ήταν μία σκέψη κυρίως της Δέσποινας Βανδή. Ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα. Είναι κατανοητό, ανθρώπινο», πρόσθεσε.

«Εγώ είμαι διαφορετικής λογικής, πιο επαγγελματικής. Είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Εγώ είμαι πιο ψυχαναγκασμένος, πιο σταθερός. Ο καλλιτέχνης είναι αλλιώς, θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε», είπε ο Φοίβος.


Από το Blogger.