Η Νατάσα Θεοδωρίδου γιορτάζει τον έρωτα στο «Θέατρο Παλλάς»

 


Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο «Θέατρο Παλλάς».

Μετά τη σαρωτική επιτυχία των εμφανίσεών της στο «Θέατρο Παλλάς», τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 16.000 θεατές, η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει με δύο ακόμη ξεχωριστές συναυλίες και μία επιπλέον βραδιά αφιερωμένη στη γιορτή του έρωτα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο δίσκο της, «Η Ερωτική Νατάσα», αγαπημένα τραγούδια του κοινού που αναδείχθηκαν μετά από online ψηφοφορία, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Έξαψη» και «Υπάρχω Για Σένα».

Το Σάββατο 12 και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι εδώ και μας προσκαλεί να γίνουμε όλοι μία παρέα στο «Θέατρο Παλλάς».

Μαζί της επί σκηνής, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 21:00, η Νατάσα Θεοδωρίδου, μαζί με τον Κώστα Καραφώτη, υποδέχονται επί σκηνής στο «Θέατρο Παλλάς» τον Στέλιο Διονυσίου, για μία μοναδική συναυλία, αφιερωμένη στη γιορτή του έρωτα.

Special guest της βραδιάς θα είναι η Έλλη Κοκκίνου.

Τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης.

Τη μουσική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Σωτήρης Κάτσος (μπουζούκι), Χρήστος Μπουσδούκος (βιολί), Κώστας Καρασαββιδης (τύμπανα), Ηλίας Τσαπατσάρτης (μπάσο), Φοίβος Ζαχαρόπουλος (κιθάρα), Μιχάλης Ασίκης (πιάνο), Ανδρέας Μπουσδούκος (πλήκτρα), Βασίλης Παπαδοπουλος (κρουστά) και Παναγιώτης Μπρακούλιας (ακουστική κιθάρα, μπαγλαμάς).

Στο εμβληματικό «Θέατρο Παλλάς» λειτουργεί για το κοινό, το υψηλής αισθητικής «Foyer Pallas», από το Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το bar και οι υπηρεσίες εστίασης θα λειτουργήσουν παράλληλα με τις συναυλίες, για βράδια που θα μας μείνουν αξέχαστα.

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του δικτύου του viva.gr.


Από το Blogger.