«Πάει»: Η Μπέσσυ Αργυράκη ερμηνεύει μία ατμοσφαιρική μπαλάντα


Η διαχρονική ερμηνεύτρια Μπέσσυ Αργυράκη δανείζει τη φωνή της σε μία ατμοσφαιρική μπαλάντα.

Η Μπέσσυ Αργυράκη συναντά τον μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή Michail Sicas και μας παρουσιάζουν το νέο τραγούδι τους που έχει τίτλο «Πάει» και κυκλοφορεί από την Plus Rec με τη διανομή της Panik Records.

Είναι μία ατμοσφαιρική μπαλάντα με έντονα τα στοιχεία της ethnic ηλεκτρονικής μουσικής, που σίγουρα θα σας ταξιδέψει. Το «Πάει» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την απώλεια και για ότι αφήνει αυτή πίσω της.

Η διαχρονική ερμηνεύτρια Μπέσσυ Αργυράκη, με την ιδιαίτερη και μοναδική χροιά της, ανταποκρίνεται σε αυτή τη νοσταλγική διάθεση, πατώντας στέρεα και προσφέροντας μας μία φρέσκια και σύγχρονη ερμηνεία.

Οι στίχοι του Σταμάτη Γκίκα περιγράφουν τη νοσταλγία αυτού του Έλληνα δεύτερης γενιάς για μία πατρίδα της νεαρής του ηλικίας, αλλά με διαχρονική θεματολογία.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Κώστα Καλημέρη και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Άρης Παυλής.

Το «Πάει» αποτελεί τον προάγγελο του νέου EP που θα μας παρουσιάσει ο Michail Sicas σε λίγο καιρό και έρχεται για να μας γλυκάνει την καρδία με ζεστές ατμοσφαιρικές και ethnic ηλεκτρονικές μελωδίες.

Ο Michail Sicas είναι ηθοποιός και τραγουδιστής-τραγουδοποιός, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελβετία. Εργάστηκε στο θέατρο τις δεκαετίες του 1990 και του 2000. Η πρώτη του μουσική σύνθεση κυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στα αγγλικά, το δε πρώτο αγγλικό άλμπουμ του το 2007 (Trip Hop, Electronica, World-Music).

Πρώτη ελληνική κυκλοφορία του ήταν το 2017 (άλμπουμ «Σε Aρχαίο Nερό»), ένα songbook του Klaus Hoffmann μεταφρασμένο στα ελληνικά. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα EP με νέα δικά του τραγούδια, συνεργαζόμενος ξανά με τον Σταμάτη Γκίκα στους στίχους. Το πρώτο single αυτής της δουλειάς κυκλοφορεί με ερμηνεύτρια τη θρυλική Μπέσσυ Αργυράκη.

Εμείς σας προτρέπουμε να το ακολουθήσετε και όπου σας «Πάει».Από το Blogger.