Γλυκερία: Ερμηνεύει το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» για τη συλλογή – αφιέρωμα στην Ελεάνα Βραχάλη

 


Το πέμπτο single από την επερχόμενη συλλογή – αφιέρωμα στην Ελεάνα Βραχάλη.

Η χαρισματική Γλυκερία ερμηνεύει το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα».

Είναι ακόμα ένα single από το εμβληματικό άλμπουμ για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Με την εξαιρετική χροιά της, η Γλυκερία παρουσιάζει με το δικό της, ιδιαίτερο κι αγαπημένο, ερμηνευτικό πρίσμα μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2004, στον δίσκο «Ακατάλληλη Σκηνή» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.

Το τραγούδι με την ερμηνεία της Γλυκερίας συνοδεύεται από ένα νέο music video σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου.

«Σε ποιον να πω αυτά που θα ‘λεγα σε σένα / ούτε στον ίδιο τον εαυτό μου δεν μπορώ / δεν έχω εγώ δικό μου άνθρωπο κανένα / αυτά που θα ‘λεγα σε σένα για να πω».

Το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» είναι το πέμπτο single από τη σπουδαία συλλογή «Παιδί Δικό Σου».

Προηγήθηκαν τα «Κλειδαριές» με ερμηνεύτρια την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Θάλασσα» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα, «Ανατροπή» με ερμηνεύτρια την Πέγκυ Ζήνα και «Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Γαλάνη, τραγούδια που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.

Το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σενα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.Από το Blogger.