Ο Χάρης Βαρθακούρης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)»

 


Ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Records μέσα από το καινούργιο τραγούδι του με τίτλο «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)».

Ο ταλαντούχος, επιτυχημένος κι αγαπητός δημιουργός και ερμηνευτής μας χαρίζει ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι, που κεντρίζει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις από το πρώτο άκουσμα.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Χάρης Βαρθακούρης μαζί με τον Τάσο Λυμπέρη και τους στίχους ο Νίκος Ρωμανός και ο Γιάννης Πάριος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χάρης Βαρθακούρης έχει υπογράψει τη μουσική σε πολλά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Πάριος, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Νατάσα Θεοδωρίδου και STAN Αντιπαριώτης.

Το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα music video που θα συζητηθεί.

Γεμάτο με τα μοναδικά vibes του Χάρη Βαρθακούρη, το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» μπαίνει αμέσως στη λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια που μας έχει χαρίσει.

«Με ποιο δικαίωμα γυρνάς και τι με νοιάζει αν πονάς, ας το σκεφτόσουν όταν χανόσουν σ’ άλλη αγκαλιά… Με ποιο δικαίωμα μιλάς, με ποιο δικαίωμα ζητάς να επιστρέψω και να πιστέψω ψέματα ξανά… Έπαιξες κι έχασες, το παιχνίδι έχει λήξει, έπαιξες κι έχασες μια αγάπη αληθινή…», τραγουδά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Από το Blogger.