Φανή Δρακοπούλου: «Χαμός» με το νέο τραγούδι της

 


Νέο τραγούδι από τη Φανή Δρακοπούλου.

Η μοναδική Φανή Δρακοπούλου επιστρέφει δισκογραφικά και προκαλεί «Χαμό» με το νέο της single και music video.

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Φανής Δρακοπούλου με τίτλο «Χαμός», που ήδη έχει γίνει viral στο TikTok τις προηγούμενες ημέρες, έκανε πρεμιέρα στο YouTube την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για μια διασκευή του λιβανέζικου smash hit «Badna Nwalee El Jaw» σε μουσική του Joseph Geha και σε ελληνικούς ήχους του Δημήτρη Παπασταθόπουλου.

Ο φρέσκος ήχος, οι ανατολίτικες επιρροές και η χαρακτηριστική λαϊκή χροιά της Φανής Δρακοπούλου συνθέτουν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που σε κάνουν να θες να το ακούσεις ξανά και ξανά.

“Ο κόσμος αυτός μπορεί να τελειώνει, εμείς ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι… Ας γίνει χαμός, ας κλείσουν οι δρόμοι, εγώ σ’ αγαπώ κι αυτό δεν τελειώνει…”, τραγουδά η Φανή Δρακοπούλου.

Τα γυρίσματα του music video για το single, όπου η Φανή Δρακοπούλου κάνει «Χαμό» και μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι, έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Λυδίας Τσέντα.

Το νέο τραγούδι της Φανής Δρακοπούλου με τίτλο «Χαμός» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum και την Icon Music Records.




Από το Blogger.