Ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης υπογράφουν το νέο τραγούδι του Γιώργου Καριπίδη

 


Ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ταλέντο του Γιώργου Καριπίδη.

Ο Γιώργος Καριπίδης, ένας πολλά υποσχόμενος νέος τραγουδιστής, παρουσιάζει το νέο του single «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ», σε μουσική του πολυτάλαντου Χάρη Βαρθακούρη και στίχους του σπουδαίου Γιάννη Πάριου, που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στο ταλέντο του Γιώργου Καριπίδη, ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης υπογράφουν μία δυνατή ερωτική μπαλάντα, την οποία ο Γιώργος Καριπίδης ερμηνεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Νικολάου.

Ο Γιώργος Καριπίδης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Άντζελα Δημητρίου και Πέτρος Ιακωβίδης.

Με το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» μας βάζει στα πιο μελωδικά ερωτικά μονοπάτια και μας δείχνει πως ήρθε για να μείνει.

“Μη μ’ αφήνεις μόνο μου μονάχο στο δρόμο μου, να μετρώ στα σκόρπια βήματά μου… Ζω στο περιθώριο και δεν έχει όριο, τόση μοναξιά που τώρα ζω… Εγώ σε λάτρεψα, εγώ σε πίστεψα, εγώ σου δόθηκα, εγώ ήμουν το άλλο σου μισό… Εσύ με ξέχασες, μονάχο μ’ άφησες πληγές μου άνοιξες, μα έλα που ακόμα σ’ αγαπώ…”, τραγουδά ο Γιώργος Καριπίδης.

Το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.



Από το Blogger.