Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Άσε Με Να Σε Προσέχω»

 


Το πρώτο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη για το 2022.

Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Άσε Με Να Σε Προσέχω».

Ο αστείρευτος Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δεν σταματά να εμπλουτίζει την ελληνική μουσική με τις απίστευτες μελωδίες του, που αγαπιούνται κάθε φορά παράφορα από πλήθος θαυμαστών.

Αυτή τη φορά παρουσιάζει την μπαλάντα «Άσε Με Να Σε Προσέχω», έναν ευαίσθητο ύμνο στην αγάπη, επενδυμένο με τους στίχους του σπουδαίου Βασίλη Γιαννόπουλου.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού έχει κάνει ο Soumka.

«Άσε με να σε προσέχω σαν τα μάτια μου / Κι ας μαζεύω ένα ένα τα κομμάτια μου / Άσε με να σε προσέχω να σε νοιάζομαι / Όπως η βροχή το χώμα σε χρειάζομαι, σε χρειάζομαι», τραγουδά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Το «Άσε Με Να Σε Προσέχω» είναι το επόμενο single του Γιώργου Σαμπάνη μετά το εξομολογητικό τραγούδι «Kάτι Σαν Αστέρι», το οποίο διαθέτει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Παράλληλα, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο δημιουργός των μεγαλύτερων μουσικών επιτυχιών στην ελληνική δισκογραφία και με ένα σερί προσωπικών επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, συνεχίζεται από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου τις εμφανίσεις του στο «Έναστρον» για να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην νυχτερινή Αθήνα. Μαζί του η pop star Josephine και ο No. 1 ραπερ SNIK.

Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Άσε Με Να Σε Προσέχω» θα κυκλοφορήσει οπτικοποιημένο στο YouTube από την Cobalt Music την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου.

Από το Blogger.