«Ένα Τραγούδι Ακόμα»: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Έλενα Τσαγκρινού

 


Μία μαγική βραδιά με μοναδικές ερμηνείες και πολλά τραγούδια ακόμα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο OPEN τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Έλενα Τσαγκρινού σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, ρυθμό και πολλές εκπλήξεις.

Κάθε του ερμηνεία γίνεται επιτυχία και οι θαυμαστές του ανυπομονούν κάθε φορά να τον ακούσουν και να τον χειροκροτήσουν στη σκηνή. Αυτή θα είναι μία μοναδική βραδιά γιατί θα απολαύσουμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε τραγούδια έκπληξη.

Με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο μικρόφωνο θα ακούσουμε μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια που έχουμε ξεχωρίσει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιώργος Θεοφάνους θα παρουσιάσουν επίσης ζωντανά το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Τίποτα Εσύ», ένα ιδιαίτερο και γεμάτο συναίσθημα ζεϊμπέκικο – πρόταση, που συνδυάζει τον αγαπημένο λαϊκό ήχο με τη μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή, σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Στην παρέα τους στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» έρχεται και η ταλαντούχα Έλενα Τσαγκρινού.

Για πρώτη φορά, θα απολαύσουμε την Έλενα Τσαγκρινού σε μία ιδιαίτερη ερμηνεία, σε ένα αξέχαστο και αγαπημένο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει η Μαρινέλλα, το «Σταλιά – Σταλιά».

Από τη βραδιά φυσικά δεν λείπουν και τα δικά της pop-dance τραγούδια.

Αυτή την Παρασκευή, το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους καλλιτέχνες και  δημιουργούς, είναι η εντυπωσιακή Μαρίνα Βερζανλή, η οποία είναι μόλις 18 ετών.

Είναι μαθήτρια, ακούει μουσική από 2 ετών και στα δέκα της χρόνια πήρε μέρος στο μουσικό διαγωνισμό «Μusic School» όπου και ξεχώρισε. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους ερμηνευτές και έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται και αυτή την Παρασκευή μία μαγική βραδιά, με μοναδικές ερμηνείες και πολλά τραγούδια ακόμα.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο OPEN.Από το Blogger.