Ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρουσιάζει το νέο EP «Εσύ»

 


Ένα νέο EP κυκλοφορεί ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μοιράζεται μαζί μας τη νέα δισκογραφική δουλειά του, ένα μοναδικό EP με τίτλο «Εσύ», που περιλαμβάνει 4 ξεχωριστά τραγούδια.

Στο «Εσύ», ο Βαγγέλης Κακουριώτης ξεδιπλώνει για ακόμα μία φορά το πολυδιάστατο ταλέντο του, «μαγεύοντάς» μας με τέσσερα τραγούδια διαφορετικού μουσικού ύφους και στυλ.

Στο tracklist περιλαμβάνονται το δυναμικό single «Έχω Δικό Μου Θεό» και η επανεκτέλεση της επιτυχίας «Το Σ’ Αγαπώ» από το 2007, δύο τραγούδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

To «Έχω Δικό Μου Θεό» είναι ένα τραγούδι γεμάτο δυναμισμό και εκρηκτική ενέργεια. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε η επιτυχημένη ομάδα δημιουργών ARCADE, που συγκροτείται από τους Παύλο Μανώλη, Diveno, Gabriel Russel και Αναστάσιο Ράμμο.

Το «Σ’ Αγαπώ», στο οποίο τη μουσική έχει υπογράψει ο Δημήτρης Κοργιαλάς και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, απέκτησε νέα πνοή μέσα από τη φρέσκια ενορχήστρωση επιμελήθηκαν οι ARCADE.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας επιφυλάσσει δύο ακόμα μουσικές εκπλήξεις στο νέο EP με δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια, την ερωτική μπαλάντα «Εσύ» και το up-tempo «Siciliana».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο πολυτάλαντος και αγαπητός καλλιτέχνης συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο «YTON the music show» δίπλα στον Νίκο Βέρτη. Εκτός από τον Βαγγέλη Κακουριώτη, στο καλλιτεχνικό σχήμα συμμετέχουν επίσης η Κρυσταλλία, η Μορφούλα Ιακωβίδου, ο Χρήστος Ζώτος και η Χάρις Σάββα.

Το EP «Εσύ» του Βαγγέλη Κακουριώτη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.



Από το Blogger.