Ο Γιάννης Πάριος στο «Σπίτι με το Mega» – Μαζί του ο Αντώνης Ρέμος και η Πέγκυ Ζήνα

 


Μια βραδιά – ύμνος στον έρωτα από τον μεγαλύτερο ερωτικό τραγουδιστή.

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 22:00, ο Γιάννης Πάριος έρχεται στο «Σπίτι με το Mega» για να γιορτάσει τον έρωτα, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο Γιάννης Πάριος, λίγο πριν την ημέρα των ερωτευμένων, μας προσκαλεί σε μία βραδιά με τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία του, που εξυμνούν την ομορφιά του έρωτα και της ζωής.

Με φωνή αναλλοίωτη στον χρόνο, ο απόλυτος ερωτικός ερμηνευτής μάς παρασύρει στα μονοπάτια της αγάπης μέσα από επιτυχίες που πάντα θα μας χαρίζουν αμέτρητες συγκινήσεις.

«Έρωτας Είναι Θαρρώ», «Ποιος Να Συγκριθεί Μαζί Σου», «Να Λοιπόν Γιατί Σ’ Αγάπησα», «Φταίμε Κι Οι Δυο», «Δώσε Μου Λιγάκι Ουρανό», «Απόψε» και «Κόκκινο Γαρύφαλλο» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα απολαύσουμε.

Ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τον Γιάννη Πάριο και οι δύο συγκλονιστικές φωνές ενώνονται σε ντουέτα – έκπληξη

Τον «τροβαδούρο του έρωτα» συντροφεύει η Πέγκυ Ζήνα με τη γοητευτική χροιά της και τα υπέροχα ερωτικά τραγούδια της.

Ακόμα, ο good job nicky ξεδιπλώνει το ταλέντο του, που τον έχει κάνει έναν από τους πιο πολυσυζητημένους νέους καλλιτέχνες.

Τη βραδιά παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Μια βραδιά – ύμνος στον έρωτα, όπως μόνο ο Γιάννης Πάριος μπορεί να τον τραγουδήσει, έρχεται στο «Σπίτι με το Mega».Από το Blogger.