Η Πάολα στο «Σπίτι Με Το Mega» για μία ανατρεπτική μουσική βραδιά

 


Μία βραδιά με πρωταγωνιστή το λαϊκό τραγούδι.

Το «Σπίτι με το Mega» υποδέχεται το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 22:00 την Πάολα.

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια μας προσκαλεί σε μία ανατρεπτική μουσική βραδιά που έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Mega.

Με την αυθεντική λαϊκή φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία της, η Πάολα θα μας καθηλώσει με τις ερμηνείες της σε δικά της τραγούδια αλλά και διαχρονικά του ελληνικού ρεπερτορίου.

Θα ακούσουμε αγαπημένες επιτυχίες της όπως τα «Καράβι», «Πόσες Φορές», «Κρύα Αγκαλιά», «Έχω Μια Ζωή», «Να Με Αφήσεις Ήσυχη Θέλω» και πολλά ακόμη τραγούδι.

Η Πάολα έρχεται στο «Σπίτι με το Mega» έχοντας στις αποσκευές της και τα δύο νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, το δυναμικό «Καρδιά Αλήτισσα» και «Έμαθα Να Μαθαίνω», μία δημιουργία με έντονο ελληνικό ηχόχρωμα.

Μαζί με την Πάολα θα βρεθούν στη σκηνή αγαπημένοι καλλιτέχνης.

Ο τραγουδοποιός Λάκης Παπαδόπουλος, η Σεμέλη Παπαβασιλείου με την ιδιαίτερη χροιά φωνής και οι Polkar από τη Θεσσαλονίκη, η δυναμική μπάντα του Γιώργου Παπαγεωργίου, θα συναντήσουν την Πάολα σε μοναδικά ντουέτα και εκπλήξεις.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 22:00, η Πάολα μας υποδέχεται στο «Σπίτι με το Mega» σε μία βραδιά με πρωταγωνιστή το λαϊκό τραγούδι.Από το Blogger.